Köp en bil till sportklubben

Det finns många fördelar med att sportklubben äger en egen bil. Det är inte sällan som medlemmar behöver resa till olika matcher och träningar. Då kan det vara guld värt att det finns ett transportmedel att använda. Det kan även vara bra att ha en bil för andra saker. Om sportklubben funderar på att köpa en bil är en laddhybrid begagnad från Holmgrens bil ett utmärkt val. Det finns flera olika begagnade laddhybrider att köpa. Att satsa på en laddhybrid går i linje med miljön och sportklubben föregår med gott exempelvis genom att köpa en miljöbil.

Bestäm bilmodell

När sportklubben ska köpa en laddhybrid är det viktigt att fundera över vilket behov av bil som finns. Behovet avgör vilken bilmodell som är lämplig att köpa. Det kan vara bra att diskutera frågan kring bil i styrelsen och med medlemmarna. Låt alla få komma till tals, men se till att det finns några personer som kan fatta det avgörande beslutet.

Finansiering

Att tänka på hur sportklubben ska finansiera bilen är också viktigt innan köpet genomförs. Sportklubben behöver ha råd att köpa bilen och ha en tydlig plan för hur den ska finansieras om inte hela bilen betalas direkt.

alante